Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ


ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ο παππούς  του σημερινού ιδιοκτήτη ξεκίνησε, κάπου στις πρώτες δεκαετίες του προηγούμενου αιώνα, ως κρεοπώλης στην περιοχή των Γρεβενών, από όπου μετεγκαταστάθηκε στο Βελεστίνο το 1939. Στην συνέχεια, με τον γιό του ασχολήθηκαν με την μεσιτεία σε αμνοερίφια, απασχόληση που εξέλιξαν σε κρεοπωλείο στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

 

Τον Νοέμβριο του 1967 ιδρύεται επίσημα το κρεοπωλείο Σαμαρά στο χωριό του Αγίου Γεωργίου Φερών, στο οποίο διοχετεύονται τα ντόπια κρέατα της περιοχής, αλλά και κρέατα από διάφορους προμηθευτές, ως επί το πλείστον εγχώριους. Τα Σαββατοκύριακα το κατάστημα έψηνε για τους τακτικούς πελάτες και φίλους, γεγονός που έδωσε το έναυσμα για την σημερινή πλήρη καθετοποίηση.

 

Το 1990 υλοποιείται η επένδυση κρεοπωλείο-ψησταριά στην κεντρική πλατεία του χωριού, εγκατάσταση που περιλαμβάνει μεγάλους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους εστίασης, πλήρως αυτοματοποιημένο εξοπλισμό καθαρισμού, επεξεργασίας και διεκπεραίωσης παραγγελιών, αλλά και αποθηκευτικούς χώρους ψυγείων, ώστε να καλύπτεται πλήρως η ζήτηση τόσο ως κρεοπωλείο, όσο και ως ψησταριά.

 

Σήμερα η επιχείρηση υπερηφανεύεται ότι, έχοντας καλύψει την αλυσίδα κρεοπωλείο-ψησταριά, είναι σε θέση να ελέγξει πλήρως τις προδιαγραφές και επομένως την ποιότητα στον τομέα του κρέατος για να προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό νοστιμιάς και θρεπτικότητας. Πέρα από αυτό όμως, η επιχείρηση έχει διαμορφώσει καταλόγους αξιόπιστων και σταθερών προμηθευτών και άλλων ειδών κρεάτων, με αποτέλεσμα να μπορεί να προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη γκάμα ψητών, με την δική της σφραγίδα ποιότητας, σωστής διαχείρισης και επεξεργασίας.

 

 

 

 

ΤΟ ΚΡΕΑΣ & ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ & ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ

Page Tags:ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΕΡΩΝ | ΧΑΡΤΗΣ 24250 22014